Naše usluge

badminton za odrasle

Saznajte tehniku i taktiku badmintona, povećajte kondiciju i saznajte zašto je ovaj dinamičan sport toliko popularan u svijetu. Kontaktirajte nas i dodajte badminton u svoj život.

badminton za djecu

Badminton je izvrstan sport za djecu da pripreme mladi tijelo za sva područja tjelesnih motoričkih sposobnosti. Kontaktirajte nas za više detalja.

Individualni trening

Individualni trening je za one koji imaju svoj posvećeni cilj u svom umu. Cilj može biti specifična vještina, priprema za natjecanje ili čak gubitak težine.

Badminton za odrasle

Nikada nije kasno učiti i napredovati. Početnici, amateri, iskusni igrači ili rekreativci željni aktivnog života, dobrodošli su uživati ovaj dinamičan i snažan sport. Grupni treninzi će vam pomoći naučiti ne samo vještinu i tehniku igre već uključuju i tjelovježbu koja će vam omogućiti visoku razinu spreme koju igra zahtijeva. Trenirajte zajedno kako biste mogli sudjelovati u međusobnim natjecanjima, kao i onima diljem hrvatske i inozemstva.

Badminton za djecu

Badminton je odličan sport za djecu. Omogućava pripremu mladoga tijela za sva područja fizičkih i motoričkih sposobnosti. Djecu se trenira brzina, fleksibilnost, koordinacija, snaga i izdržljivost, koje čine ključne komponente igre te osnovni fitness. Dijete neće učiti samo vještine badmintona već vrijednost i važnost sporta, zdravog stila života, a kao dio tima razvijati će i socijalne vještine.

Individualni treninzi

Privatni individualni trening je za pojedince kojima je cilj napredovanje u nekoj specifičnoj vještini ili generalno poboljšanje igre. Cilj bi također mogao biti poboljšanje fizičke spreme ili fleksibilnosti pa i gubitak kilograma.

Podešavanje reketa

Profesionalno postavljanje i podešavanje reketa može se prilagođavati po potrebi. Obično koristimo preporuke proizvođača/brendova reketa. Možete donijeti svoje žice za reket ili izabrati neke iz naše liste.

Natjecanja

Pored individualnih treninga organiziramo badmintonske večeri kako bi se članovi upoznali i povezali te sudjelovali u prijateljskim natjecanjima i drugim događanjima. Bazirano na individualnim potrebama možemo se uskladiti sa školama i tvrtkama kako bi organizirali timska natjecanja i susrete.