Podržite nas

U ostvarenju naših ciljeva:

  • razvijanja badmintona kao sporta na zadarskom području i šire;
  • pružanja mogućnosti djeci koja ne vole kontaktne ili timske sportove da budu fizički aktivna i vode zdrav život;
  • stvaranja ozračja i načina razmišljanja po kojima se na badminton gleda kao na profesionalni sport u kojemu igrači, djeca i odrasli, treniraju za natjecanja na lokalnim, regionalnim, nacionalnim i međunarodnim turnirima.

I prevladavanju izazova:

  • poticanja roditelja da upišu djecu u Klub radi učenja, treniranja i natjecanja;
  • promjene stava školskih učitelja i suradnje sa školama radi fokusiranja na badmintonske treninge zbog pripreme za godišnja školska natjecanja;
  • suradnje s lokalnim vlastima i institucijama koje mogu pružiti podršku u razvoju, npr. putem osiguravanja sportske dvorane ili radi pružanja financijske ili neke druge vrste pomoći.

Sve navedeno je tim izazovnije u mjestu u kojemu sportskom kulturom dominira mali broj drugih sportova, poglavito nogomet i košarka.

Kako možete pomoći

Pozitivni smo u stavu da uz posvećenost ciljevima, upornost i predanost možemo savladati sve izazove. Međutim, promjena načina razmišljanja i razvitak novog sportskog ozračja dugotrajan je proces, pa dok ne dođemo do točke preokreta, trebamo „preživjeti“ početnu fazu razvoja. Vaša nam podrška može pomoći da ostanemo aktivni i motivirati nas da nastavimo raditi na ostvarivanju naših ciljeva.

Možete nas podržati na dva načina.

Donacije

Pojedinci i organizacije mogu doprinijeti našim ciljevima putem donacija. Možete nas podržati na različite načine:

Provjerite našu stranicu Donacije radi dodatnih detalja.

Sponzorstva

Organizacije mogu sponzorirati naš klub radi promocije sporta te zdravog i aktivnog načina života. Podržavajući nas, pomoći ćete u izgradnji i održavanju badmintonske kulture u Zadru i šire. Vaša podrška neće samo pomoći u provođenju naših svakodnevnih aktivnosti nego će pomoći i u izgradnji povjerenja i partnerstava između kolektiva, pojedinaca i sportova.

Provjerite našu stranicu za sponzorstvo radi dodatnih detalja.