O Nama

Badminton Zadar ima za cilj uvesti badminton u svakodnevni život ovog grada. Uz posvećenost jednom od najbržih sportova s reketom, klub želi izgrađivati i natjecateljski duh te podijeliti svoju strast s grupama aktivnih ljudi – početnika, amatera, ali i budućih šampiona podjednako. BZ pored same vještine badmintona želi povezati ljude kroz zajedničku igru, natjecanja, održavanje dobrog zdravstvenog stanja, istraživanje svojih granica i puno zabave i smijeha.

Svi smo različiti i imamo različite ciljeve i želje. Jedni žele natjecanje i prelazak na slijedeći sportski nivo, dok drugi više važnosti pridaju zabavi u igri. Badminton je igra za sve, za djecu, za odrasle. Možete si za cilj postaviti gubitak težine, održavanje kondicije, iskušavanje novog sporta ili ste već igrali badminton i želite pomaknuti svoje granice. Dobrodošli ste u svakom slučaju započeti putovanje uzbuđenja i zabave u ovom zadivljujućem sportu.

Bez obzira na individualne ciljeve, ako se zabavljate dok igrate zaboraviti ćete na svakodnevne brige. Poslije treninga osjećati ćete se opuštenima i važan dio vašeg cilja ste postigli.

Nudimo treninge za odrasle, djecu, tinejđere i amatere podjednako.Organiziramo lokalna badminton događanja. Možemo organizirati školske, poslovne ili slične timske evente. Za više detalja, potražite usluge na našim stranicama.

Ako ste jedan od onih koji žele naučiti igrati badminton, napredovati u igri ili samo ostati aktivni i u formi jedostavno nas kontaktirajte. Veselimo se vašem dolasku i uključenju u ovaj uzbudljiv, dinamičan i močan sport!

O treneru

Arundeep igra badminton skoro cijeli svoj život. Kao prvostupnik igrao je na intersveučilišnim turnima za svoj fakultet, sve dok nije magistrirao na Inteligentnim sustavima. Kako je posao preuzeo većinu vremena, badminton je na žalost pao u drugi plan. Tako je potrajalo par godina, dok nije došao raditi u Basel, Švicarsku. U Baselu se badmintonska scena vratila u njegov život upoznavši grupu entuzijasta koji igraju zajedno. Pridružio se grupi i uskoro su se druženja na terenu pretvorila u snažnu i moćnu igru. Pomogao je u osnivanju kluba Basel Badminton Buddies, poznatog kao BBB. BBB su osvojili mnoštvo otvorenih turnira organiziranih u Baselu i okolici. Osim BBB pridružio se još jednom lokalnom klubu i s njim igrao turnire u regiji.

Aktivno je igrao za SC Uni Basel klub za Švicarska interligu gdje ga je podučavao švicarski reprezentativac Rémy Matthey de l’Étang. Igrao je i trenirao i s drugim vrhunskim igračima i cijelo vrijeme učio. Jedna od velikih lekcija je da se u igri treba uživati i biti dio tima, a vještine i kompetencije automatski slijede. Posjeduje certifikat    

  • Science of training young athletes – Level 1, sveučilista u Floridi.
  • Science of training young athletes – Level 2, sveučilista u Floridi.
  • BWF Shuttle Time teachers training, svjetska federacija za badminton.

Jednog je dana, na putu do svog posla, odlučio dati otkaz i početi istraživati druge države i kulture. Nakon više od dvije godine putovanja i boravka u 12 zemalja, shvatio je da je očaran zadrom. Odlučio je ostati tu i podijeliti svoje badmintonsko iskustvo s mladima, početnicima i amaterima. Tako je rođen Badminton Zadar.

Stekao je mnogo prijatelja igrajući sve ove godine. Ne radi se samo o badmintonu već o dijeljenju osobnog iskustva koje može obogatiti nečlji život. Nadam se da ću upoznati sportaša/icu u Vama.