Pariz, Zadar i Badminton

Proteklog vikenda igračica badmintona iz Pariza pridružio nam se na nekoliko utakmica badmintona. Anastasia Rouxel igra za Racing club de France u Parizu i registrirana je igračica francuske saveze badmintona. Bila je u posjeti Zadru s majkom i kao i mnogi badmintonisti željela je igrati Badminton čak i na putovanjima.

Jednostavno pretraživanje putem Googlea odvelo ju je u Badminton Zadar. Kad nas je kontaktirala, još smo uvijek bili zaključani i nismo vidjeli kad ćemo ponovno otvoriti. Srećom dok je došla, dvorane su opet bile otvorene u Zadru i mogli smo je dočekati.

Da bismo osigurali da naša gošća održi neke natjecateljske igre i vrati se kući s lijepim uspomenama, morali smo dogovoriti 3 igrača da dođu u jedino moguće vrijeme kada nas može posjetiti. Veliko hvala Željku Radovčiću, Marinu Marčini i Vitu Ivaniševiću što su pronašli vremena i pristali igrati za tu sesiju.

Priložene slike pokazuju da su svi zajedno uživali u igrama. Iako se naš specijalni igrač Vito još uvijek oporavlja od ozljeda i već dugo nije igrao, polako je ulazio u ritam i uspio stvoriti nekoliko dobrih igara uz nekoliko zabavnih trenutaka s partnerom na terenu.

Nakon igara proveli smo neko vrijeme pijući kavu i dijeleći neka kulturna iskustva. Zaista smo sretni što nas je Anastasia posjetila i nadamo se da je i ona uživala u vremenu provedenom na terenu. Uvijek smo dobrodošli svim igračima badmintona i nastojimo pružiti što više mogućnosti da dovedemo razne igrače u Zadar i dodamo badminton u život Zadra, osim plaža i izleta brodom.

Anastasiji želimo puno sreće i nadamo se da će nastaviti igrati i možda nas posjetiti još jednom.